O P G E L E V E R D : Clubhuis Kantoor in de Melkhal in Enschede

Wat een bijzonder project op een geweldige locatie ! Voor onze opdrachtgever BDO Accountants & Adviseurs Enschede mochten we de markante fabrieksruimte in de Oude Melkhal in Enschede voorzien van een compleet op maat gemaakt interieur.

Het clubachtige kantoorconcept is ontwikkeld door M+R Interior architecture in nauwe samenwerking met de medewerkers van BDO. De 'industriële' ruimte is onaangetast door de werkruimten, en er is een variatie aan werk-en overlegplekken waarbij iedere ruimte haar eigen thema heeft. Het thema 'van verleden, heden en toekomst' zijn onder andere terug te vinden in de speciaal ontworpen vloerkleden, fotowanden en thematische aankleding.

Eyecatcher is de entree in de werkruimte ! De entree is vormgegeven als clubhuis met een eet-werkcafé met keuken, bar en zit-en ontspanningsmogelijkheden.

We zijn dankbaar dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan dit unieke project en zijn trots op het prachtige resultaat ! We wensen de medewerkers van BDO Enschede ontzettend veel werkplezier toe !

 

Terug naar het overzicht
 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign