Zakelijk

Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor interieurprojecten binnen de kantorensector. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit vormen de basis binnen ons familiebedrijf. Ook werken we bij veel projecten intensief samen met gerenommereerde architectebureau's, waarbij onze kennis en flexibiliteit een absolute meerwaarde is.

Het te ontwerpen meubel of interieur moet niet alleen mooi zijn, maar belangrijker nog is de functionaliteit ervan. We passen daarbij alleen de beste materialen toe, waarbij gekeken wordt naar de specifieke producteigenschappen. Met de hand van onze vakmensen en met oog voor detail bereiken we de kwaliteit en uitstraling die u van ons mag verwachten.

Het uitgangspunt is bij ieder project, om samen met onze opdrachtgever een maatwerkoplossing te vinden voor elk interieur. Meedenken, creatief zijn en een flexibele benadering van probleemgebieden, daar hebben wij door de jaren heen veel ervaring in opgebouwd. Kortom, meedenken met onze opdrachtgever en ideeën vertalen in een passend voorstel om uw maatwerk interieur te realiseren.

BDO Zwolle

Lees meer

BDO Enschede

Lees meer

Volvo Henk Scholten b.v. Nijmegen

Lees meer

KANTOOR ONEPLANET

Lees meer

Igepa Nederland B.V. Tiel

Lees meer

BDO Arnhem

Lees meer

Europlaza Amsterdam

Lees meer

Kantoor & lounge Startup village Wageningen

Lees meer

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign