Particulier

Een mooi interieur begint bij het ontwerp ! Door onze jarenlange ervaring in de interieurbouw voor particuliere en zakelijke klanten, zijn wij in staat om een maatwerkinterieur en maatwerkmeubels te maken zoals u in gedachten heeft. We weten precies wat er allemaal mogelijk is, adviseren over de diverse materiaalopties en helpen graag bij de vele keuzes die gemaakt moeten worden. 

Wij werken regelmatig met gerenommeerde interieurarchitecten, het ontwerp wordt realiteit doordat er nauwe samenwerking en overleg is tussen de verschillende partijen.

Wilt u uw meubel geheel naar uw eigen idee vormgeven, dan helpen wij u hier graag mee. We luisteren naar uw woonwensen en verwachtingen, maken het idee concreet door middel van tekeningen, ontwerpen, en adviseren in de keuzes van de materialen. 

DREAM KITCHEN

Lees meer

Maatwerk voor gezinsvilla in Rozendaal

Lees meer

Modern maatwerk loft Amsterdam

Lees meer

Maatwerk interieur in Huissen

Lees meer

Luxe inrichting welness

Lees meer

Maatwerk interieur villa te Doetinchem

Lees meer

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign