Projecten waar we trots op zijn:

Zollinger Interieurbouw realiseert projecten in elk denkbare hoedanigheid, waarbij we geen enkele belemmering kennen in vorm(geving), materialisering en complexiteit. Met onze grootst mogelijk aandacht realiseren we een eenvoudige kast tot en met de complete inrichting van een kantoor, zorginstelling, horecagelegenheid of woning. Uiteraard zijn we bekend met de specifieke eisen en wensen die worden gesteld vanuit het marktsegment, regelgeving, ergonomie als ook het gebruiksgemak en de functionaliteit van een object.

Tot in de kleinste detail zijn we in staat om uw wens waar te maken. Hiervoor beschikken we over een vakkundig projectteam op gebied van tekenen, engineering, inkoop en als allerbelangrijkste onze zeer deskundige en ervaren interieurbouwers.  

 

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign