Visie

We zien de wereld van interieur en huisvesting gedifferentieerder worden. Gebruikers stellen - terecht - steeds hogere eisen aan kwaliteit, functionaliteit en uitstraling van het interieur. 

Het designaspect wordt steeds belangrijker met als gevolg dat elk denkbare vorm in elk denkbare materiaal(afwerking) gevraagd wordt. Hout, staal, rvs, glas, kunststof, natuursteen en leer worden dagelijks - al dan niet in combinatie - in elk denkbare vorm gemaakt.

Onze kennis en ervaring zijn hierbij van groot belang, maar minstens zo belangrijk is het vermogen om continu op de hoogte te blijven van nieuwe materialen en hun eigenschappen, constructies, detaillering alsook trends. Wij beschouwen onszelf als een lerende organisatie dat continu investeert om nieuwe zaken bij te leren. Zo kunnen wij onszelf blijven onderscheiden als leverancier van kwalitatief hoogwaardig maatwerk in de wereld van interieur en huisvesting.

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign