Wij zijn Zollinger

Zollinger Interieurbouw heeft een eigentijdse organisatiestructuur, met korte communicatielijnen en met grote focus op de (eigen) verantwoordelijkheden. Onze organisatiestructuur zorgt ervoor dat we flexibel zijn en zeer snel kunnen anticiperen op de vraagstelling. 

Vormgeving en conceptontwikkeling
Afhankelijk van uw vraagstelling biedt Zollinger Interieurbouw de mogelijkheid om vanaf het eerste initiatief mee te denken. Welke ideeën zijn er? Is er behoefte aan het vormgeven van een balie, kastenwand of tafel of juist een combinatie hiervan? Of is er de behoefte aan een totaalconcept waarbij de ruimtelijke en functionele aspecten een belangrijke rol spelen. Wij beschikken over de expertise om uw eisen en wensen te vertalen naar een huisvestingsconcept of een gericht ontwerp.

Projectrealisatie
Onze kernactiviteit is het realiseren van maatwerk interieurs. Door jarenlange ervaring en expertise te koppelen aan een klantgerichte aanpak wordt een hoogwaardig maatwerk gerealiseerd. Onze betrokkenheid en aandacht voor detail maakt ons meer dan een betrouwbare projectpartner.
Door continu te blijven investeren in de kwaliteit van mensen, in nieuwe software en hardware, maar ook door samen te werken met uitstekende en betrouwbare toeleveranciers, zijn we keer op keer in staat absolute vakmanschap te realiseren.   
Open staan voor en lering trekken uit nieuwe technologieën, methodieken, materialen en producten ondersteunt ons om efficiënt en kwalitatief hoogwaardig te produceren.

Projectmanagement
Zollinger Interieurbouw hanteert een gestructureerde projectaanpak en benaderd elk project als een unieke ontwikkeling, dat leidt tot een maatwerk interieur. Wij onderscheiden ons door in elke fase mee te denken met onze opdrachtgever, waarbij tijd, geld en kwaliteit onze pijlers zijn. Onze meerwaarde voor een opdrachtgever is gelegen in het feit dat wij hierin de juiste balans weten te vinden en dat we de effecten inzichtelijk maken die tijd, geld en kwaliteit onderling tot gevolg kunnen hebben. Door helder en open te communiceren over haalbare planningszaken, kosten en besparingen, kwaliteitseisen en wensen, streven wij naar het maximaal haalbare projectresultaat voor onze opdrachtgever!

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign