Horeca

Een mooi horeca interieur begint bij het ontwerp, ideeën worden werkelijkheid !

Al jarenlang zijn wij binnen de horeca sector een betrouwbare partner, en werken regelmatig aan de meest uiteenlopende interieurbouwprojecten binnen de horecabranche. In het ontwerpen, produceren en monteren van horeca inrichtingen hebben we ruime ervaring. 

Met uw interieur maakt u een eerste indruk ! Vaak werken we bij projecten intensief samen met gerenommeerde architectenbureau's, waarbij onze kennis, ervaring, en flexibiliteit een absolute meerwaarde is. We streven naar een goede en praktische inrichting met de juist uitstraling en sfeer die u voor ogen heeft. Met als eindresultaat een interieur dat een genot is om te zien, functioneel, duurzaam en nog jarenlang mee kan.

De Brood Bar Buitenpoort

Lees meer

Restaurant Dries en CO

Lees meer

Kaap Doorn Conferentiecentrum Grand Café

Lees meer

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign