Zorgen

Zollinger Meubel-Interieurbouw is al jarenlang wij een betrouwbare partner binnen de zorgsector. Door onze ervaring weten we dat een interieur in een zorginstelling intensief wordt gebruikt, het interieur of meubel moet vooral praktisch, sterk en functioneel zijn. 

We vertalen de wensen en mogelijkheden naar een realiseerbaar interieur en creëren samen een omgeving waar uw patienten, bezoekers en medewerkers zich thuisvoelen. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de gestelde eisen op gebied van wettelijk gestelde normeringen, belangen van ergonomie en eisen rondom hygiëne. 

 

 

Tandartspraktijk Nijmegen

Lees meer

Arnhem Ortho

Lees meer

Verpleeghuis Den Bosch

Lees meer

Ortho praktijk Zeist

Lees meer

Inrichting tandartspraktijk Oosterbeek

Lees meer

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign