Zollinger, een familiebedrijf sinds 1937

In 1937 neemt Jo Zollinger de ambachtelijke meubelmakerij over van zijn vader, het prachtige pand is de Kerkstraat in Arnhem gevestigd. Na de oorlog gaat Zollinger Meubelmakerij steeds meer over op zakelijke klanten zoals winkels, kantoren en bedrijven waarvoor meubilair op maat wordt gemaakt. In 1970 komt Jaap Zollinger als derde zoon het bedrijf versterken. 

Het pand in de Kerkstraat wordt al gauw te klein en het bedrijf verhuisd naar de Molenbeekstraat in Arnhem. Hier komt de focus meer op de interieurbouw te liggen en worden steeds grotere opdrachten verwezenlijkt. Na een aantal jaren wordt ook dit pand te klein en in 1992 wordt er een nieuw pand gebouwd op Industrieterrein Pannenhuis te Bemmel. In 1997 dient de vierde generatie zich aan, Janjaap Zollinger, de zoon van Jaap Zollinger. Janjaap treedt zo in de voetsporen van zijn (overgroot)opa en vader en vormt op dit moment de directie.

2022 is een bijzonder jaar, Zollinger Arnhem B.V. bestaat inmiddels 85 jaar ! En - we zijn nog steeds een familiebedrijf !

 

 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign