OPGELEVERD: PROJECT BDO ZWOLLE

Het nieuwe hybride kantoor van BDO gelegen in het prachtige Zwolle, combineert functionaliteit met een warme sfeer. Hier worden werk en ontspanning onmiskenbaar samengevoegd,waardoor het kantoor meer is dan alleen een plek om te werken. Het is een levendige gemeenschap waar samenwerking en inspiratie bloeien. Met zijn gezellige inrichting moedigt het spontane ontmoetingen aan en versterkt het de band tussen medewerkers. Dit professionele en gastvrije kantoor biedt een stimulerende omgeving voor effectief werken en voortdurende persoonlijke en professionele groei.

Terug naar het overzicht
 

Waarom een Zollinger Interieur?

Zollinger Meubel-Interieurbouw biedt u als klant de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alles onder één dak. Door de korte lijnen, zijn we flexibel en kunnen we de wensen van onze klanten waarmaken, maatwerk tot in de kleinste detail. We maken alle interieurelementen in exacte kleuren, vormen en maatvoering zodat u als klant verzekerd bent van een uniek en eigen interieur. Voor onze klanten zijn wij een deskundig, betrouwbare en betrokken partner en daarnaast zijn we altijd bereid een extra stap te zetten, dit vormt de basis voor al onze relaties.

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht 
  • Passievol
  • Familiebedrijf
  • Vakmanschap

Vraag informatie aan

Zakelijk of particulier interieurplan ?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur ons een bericht of neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !

Neem contact op

© 2024 Zollinger Arnhem BV
website realisatie:OVK webdesign